Bosch Car Service Viby
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Om os

featured image

Velkommen til Bosch Car Service Viby

Velkommen til et unikt værksted med særlige kompetencer. Et værksted med kunden i fokus, og hvor vi vægter service og god kundekontakt meget højt. Vi har dig med hele vejen, og vi sørger for at din bil bliver lavet til den helt rigtige pris, og uden overraskelser.

Vi har mere end 50 års erfaring

Med mere end 50 års erfaring som autoværksted har vi den nødvendige viden og erfaring til at håndtere alt fra serviceeftersyn til komplicerede fejlsøgningsopgaver, uanset hvilken bil det drejer sig om. Vores store lokaler i Viby J rummer det nyeste testudstyr på markedet, og vi sørger for at vores medarbejdere har de nødvendige uddannelser. Dette gør os i stand til at servicere og reparere alle bilmærker, samt montere udstyr som f.eks. bilvarmer og auto-hifi.

Med et elværksted og dieselværksted i ryggen kan vi i mange tilfælde reparere i stedet for at udskifte dele – og det har stor betydning for den endelige pris. Det er efterhånden blevet normalen i vores køb-og-smid-væk samfund, at man konsekvent udskifter defekte dele, men ofte kan en enkelt komponent udskiftes, eller en dyse kan renoveres – og muligheden for at gøre dette i eget hus, gør os til et unikt valg når der skal vælges værksted.

Så hvad enten det drejer sig om reparation, service, tjek før syn, bilvarmer eller dyser, er du meget velkommen til at besøge vores værksted og få et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os meget til at byde dig og din bil velkommen på værkstedet!

Vores åbningstider

Mandag til torsdag : 07:30 – 16:00
(Telefontid fra 8:30 – 16:00)
Fredag : 07:30 – 12:30
(Telefontid fra 8:30 – 12:30)
Weekend : Lukket


Bosch Car Service Viby – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!