Bosch Car Service Viby
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Partikelfilter

featured image

Hvorfor købe nyt partikelfilter, når du kan rense det gamle?

Dit partikelfilter på bilen renser sig selv. Dog vil det med tiden blive fyldt med sod, og filteret skal enten udskiftes eller renses. Der er selvfølgelig mange penge at spare ved at rense, og løsningen er også rigtig god, hvis dette gøres professionelt. Dette kræver det rette udstyr, og skal udføres på et værksted.  Værkstedet skal i mange tilfælde også, med en tester, fortælle bilens computer at partikelfiltret er blevet renset, så der ikke meldes fejl i instrumentbordet.

Rens fysisk bliver filteret afmonteret, og placeret i vores rense-maskine. Maskinen måler både før og efter-værdier, så man sort på hvidt kan se forskellen. Vi har også mulighed for at tage billeder INDE i filteret, hvis det ønskes.

Trænger DIT filter til et rens, så kontakt vores værkfører på tlf.: 87 41 80 20, Så finder vi den helt rigtige pris, og sørger for at du hurtigt kommer videre.


Bosch Car Service Viby – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!