Serviceeftersyn

Serviceeftersyn

Hvad er et serviceeftersyn?

Et serviceeftersyn er et grundigt tjek af din bil og dens sikkerhedssystemer, så du ved, at din bil er forsvarlig at køre i. Hos Bosch Car Service Viby går mekanikerne som udgangspunkt igennem 34 punkter, som sikrer, at bilen lever op til sikkerhedskravene, bevarer bilens værdi samt fabrikantens garantidækning.

Book tid

Book en tid HER eller kontakt vores autoværksted på tlf.: 8741 8020 for at få priser og flere informationer om vores serviceeftersyn.

Bosch Car Service Viby - Serviceeftersyn

 

Kan jeg få lavet serviceeftersyn hos Bosch Car Service Viby, når jeg har købt en ny bil?

Nogle kunder tror, at når de køber en sprit ny bil, skal de også have udført deres eftersyn hos mærkeværkstedet for at blive indenfor fabriksgarantien. Dette er helt og aldeles forkert.

Serviceeftersyn kan laves af alle godkendte værksteder, og du behøver ikke blive hos dit mærkeværksted for at overholde fabriksgarantien. Det betyder, at Bosch Car Service Viby kan lave alle dine eftersyn uden, at det har en betydning for fabriksgarantien. Hvis der nogensinde skulle opstå nogle problemer, vil vi altid tage ansvar for vores arbejde – det er heldigvis en situation, vi endnu ikke har oplevet.

Hvorfor er serviceeftersyn vigtig?

Et eftersyn er med til at forebygge skader og reparationer samt minimere chancen for drifts- og sikkerhedsproblemer. Ved serviceeftersyn tjekkes der altså for fejl og mangler hvilet minimere chancen for nedbrud, som gør, at du ikke behøver at bekymre dig, når du er afsted på landevejene.

Det betyder, at hvis du overholder dine serviceintervaller, vil vores mekanikere hurtigere kunne identificere potentielle skader og afværge dem. Her vil vi også kunne afværge unødig slid på autodele, som kan komme til at koste dig dyrt, hvis problemet ikke bliver håndteret i rette tid.

Ikke desto mindre vil en udfyldt servicebog give din bil en højere salgsværdi, hvis du en dag ønsker at videresælge den.

Hvor ofte skal jeg have lavet eftersyn?

Det er svært at sige inden for hvilket interval, din bil skal have lavet serviceeftersyn, da det ofte har noget at gøre med, hvilket bilmærke der er tale om. Derfor vil vi altid råde vores kunder til at tage en snak med en af vores mekanikere, som kan give et mere præcist svar.

Dog kan man som kunde oftest bruge kilometertælleren som indikator. Når din bil ligger indenfor 15.000 km. til 30.000 km. vil det være på tide at kontakte vores værksted og få booket et serviceeftersyn.