Bilvarmere

Kom i særklasse - undgå isede ruder!

Der findes næppe noget mere behageligt end at sætte sig ind i en dejlig varm bil, mens frosten raser udenfor. Omvendt kender de fleste det kedelige i at skrabe is af ruden med et knækket dankort, og en blæser der kører på fuld drøn i 10 minutter, før man kan se ud af foruden. Sidstnævnte er både skidt for bilen og for temperamentet - og det er fortid hvis du får en bilvarmer (også kaldet oliefyr) monteret.

På vores værksted i Viby J har vi monteret disse anlæg i mange år, og har stor erfaring, uanset hvilken type du ønsker. Vi udfører selvfølgelig også service på eksisterende anlæg, og har den ekspertise der skal til for at gøre det korrekt.

Et tilbud er gratis og helt uforpligtende, uanset om det er privatbilen eller firmabilen.

Ring til vores værkfører og hør mere på tlf.: 87418020

Bosch Car Service Viby - salg og service af oliefyr / bilvarmere

Facts om bilvarmere / oliefyr

  • en kold start belaster motoren som 70 kilometers motorvejskørsel
  • en forvarmet motor bruger 20% mindre brændstof i startfasen
  • en bilvarmer reducerer de skadelige stoffer med 60% i startfasen

Sådan virker en bilvarmer

Bilvarmeren opvarmer motoruafhængigt vandet i bilens kølekredsløb. Over det eksisterende varme-/ventilationssystem bliver varmen så ledt ind i kabinen og fordelt. Den overskydende varme bliver i motoren.

Bosch Car Service Viby - Salg og service af oliefyr / bilvarmere

Eberspächer & Webasto kabine- & motorvarmere

BG Service Center udfører salg og service på alle typer Eberspächer & Webasto kabine- og motorvarmere.

Firmaet har autorisation til montering og reparation af disse bilvarmere og udfører montering i eget hus hvad enten det er for privatkunder, bilforhandlere eller andre virksomheder.

Firmaet har igennem mere end 20 år beskæftiget sig med montage af bilvarmere, og besidder derfor den nødvendige ekspertise omkring montering og servicering af disse.